Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Nokaj I Nismes,i ashpër ndaj kryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj.
Postimi i plotë i Nokajt:

REAGIM NDAJ ENVER HOXHAJ!

Si more Enver sa ftyra i ki ti?

More ti z. Hoxhaj a e dine se çka ke deklaruar për UÇK-ne dhe luften çlirimtare të popullit kosovarë.

Ishe ti qe the:

“Nese fiton luftën UÇK-ja, une (shih: Enver Hoxhaj), do te kerkoi azil ne Serbi”.

E ke “harruar” kete (…).

Nuk besoj!

Dhe mirë kishte me qenë po ta kishe mbajtur premtimin.

Por Enver Hoxhaj, je mesuar me ecur djathtas dhe majtas, para dhe mbrapa, pa asnje princip, nuj mendu mena hedh hi syve.

Kurr mos guxo zotrote me premtu diçka për UÇK e as mos guxo ma ta përmendish.

Ti z. Hoxhaj mos harro se ne i dim të gjitha manavrat e tua dhe ti e din se veteranet e UÇK-së dhe familjet e deshmorve nuk të besojm.

Po ruaju i nderuar se ne rrugen manevruese rreshet dhe mund te lendohesh.

TI ENVER HOXHAJ JE TRADHTAR DHE ARMIK I UÇK-SË DHE LUFTËS ÇLIRIMTARE DHE ASHTU DO MBESËSH.

Me respekt nga A Nokaj

LiriaKaEmër #UÇK

NismaSocialDemokrate

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.