Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidatja per deputete nga radhet e LDK, dega ne Istog ne nje postim ne facebook ka deklaruar se po kalojme neper nje kohe kur nga te gjithe kundershtaret tane, pa dallim, eshte krijiar nje unitet i pa precedent, qe ne cak ka luften kunder Lidhjes Demokratike te Kosoves.

“Po kalojme neper nje kohe, kur nga te gjithe kundershtaret tane, pa dallim, eshte krijiar nje unitet i pa precedent, qe ne cak ka luften kunder Lidhjes Demokratike te Kosoves. Lufta e tyre e ka si qellim defaktorizimin, qe sipas tyre do te shpije ne eleminimin nga skena politike te LDK-se” ka thene Osaj

Kandidatja istogase ka thene nder te tjera se kesaj situate ne raprt me LDK-ne, nder te tjera, i kane kontribuar edhe disa figura brenda nesh, qe nga asgje, qe ishin, kjo LDK i rriti dhe u dha pushtet, fuqi dhe respekt, te cilin ne pikun e tij, e kthyen ne betejen e tyre jetesore kunder vet LDK-se.
“Ne kete pikepamje, si duket ata gabuan dhe po gabojne. LDK, eshte e madhe. Brenda saj ka intelektual dhe nje strukture te persosur, qe ka ditur te mposhte Serbine, me gjithe ate aparat te dhunes qe kishte dhe te mobilizoj nje kombe te tere per liri dhe shtet ndertimi. Ne, luften nuk e humbim, e lufta jone eshte LIRIA, PAVARESIA dhe DEMOKRACIA, ne atdheun tone!”, ka shkruar Osaj

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.