Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Presidentja Vjosa Osmani ka shfrytëzuar të drejtën e saj për të votuar në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Osmani pas votimit ka ftuar të gjithë qytetarët që të dalin për të votuar për një jetë më të mirë në komunat e tyre.

Tutje, Osmani tha se shpreson që pjesëmarrja e qytetarëve në këto zgjedhje të jetë aktive dhe procesi zgjedhor të jetë i qetë dhe të përfundojë pa ndonjë incident.

“E dimë të gjithe se kontributi qytetar për demokracinë nuk ka përfunduar me 17 tetor. Sot është një ditë e rëndësishme dhe është me rëndësi që qytetarët t’i përgjigjen këtij detyrimi qytetar që nesër të kenë një jetë më të mirë në komunat e tyre. Shpresoj që si në të kaluarën të kemi një pjesëmarrje aktive dhe ky proces të konsiderohet demokratik dhe i lirë sikurse para një muaji”, ka thënë Osmani para mediave.

Krejt në fund presidentja falenderoi mijëra vëzhgues, komisionerë, policë e gazetarë për punën që po bëjnë sot që ky proces përfundoj si duhet.

Share: