Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Hasan Buceza i lindur ne Shqiperi me 11.05.1956 është Gjykuar në munges pran Gjykatës së krimeve të renda të Milanos Itali, dhe i nkejti eshte denuar me vendimin e Gjykatës: Sez3 Num. 74019 të vitit 2021.

Në nderkoh Organet e Drejtêsis në nivel të Republikës së Shqipëris kanë nisur procedurën e ekstradimit dhe kërkesen për rishqyrtim të lendës pra Gjykates së Tiranës. Sipas informatavë të portalit RTV ALBANIA, zyrtar të lartë të Ministris së Drejtësis po bejnë të pa munduren që të kryet kjo procedur dhe lenda të ri-gjykohet nga fillimi.

Share:

editor