Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Enver Hoxhaj së bashku me kandidatin për deputet nga kjo parti, Bedri Hamza kanë bërë prezantimin e planit për Rimëkëmbje ekonomike, ku kanë bërë të ditur planin për punëtorët e sektorit privat dhe publik.

Në planin për rimëkëmbje, PDK-ja parasheh rritje të pagës minimale nga 170 euro sa është tani, në 300 euro.

Përveç kësaj, PDK ka premtuar edhe rritje të pensioneve për kategori të ndryshme të pensionistëve, si dhe lehtësira për kategorinë e veteranëve.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *