Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kreshnik Husaj, i njohur për publikun si “Kika”, kandidat për kryeministër nga Partia Demokratike e Unitetit, është shprehur se e ka të sigurt kalimin e pragut zgjedhor.

Husaj përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ka shkruar që për festën e “Shën Valentinit”, të festojnë me Kikën kryeministër.

“Jan tu mendu , Parim Olluri e Berat Buzhala cfarë pytje mund të kanë ne debat me mua për zgjedhjet parlamentare , pasi qe me kanë kandidat për Kryeminister. Për qeshtjën e 5% e dinë që se kamë problem se i kam gati votusit. Partia Demokratike e Unitetit për Shen Valentin feston me Kiken Kryeminister”, ka shkruar Husaj.

Kika fillon përgatitjet për “Miss dhe Mister International Albania” -  Telegrafi

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *