Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sami Kurteshi duket se nuk e ka pritur aspak mirë reagimin për votën që e ka bërë në lidhje me verifikimin e votave të diasporës me telefonata.


Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror Zgjedhor, Kurteshi u dëgjua derisa bërtiste dhe kërkonte të konsultohej për çdo mbledhje që mbahej.

“Nuk ka pa Sami Kurteshin, pa e konsultu Sami Kurteshin,” tha Kurteshi.

Daka i kërkoi atij të mos bërtiste “Që don dalim jashtë e bërtasim,” – i tha.

Florian Dushi i LDK-së i tha “rrenc” më pas Sami Kurteshit që dukej tepër i inatosur në këtë mbledhje.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *