Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Partia Socialdemokrate (PSD) ndërmori një aksion mesditën e sotme në hapësirat pranë ndërtesës së qeverisë, saktësisht te ish-objekti i “Rilindjes” për të kundërshtuar “tiketat ngjitëse”.

Dhjetëra vetura zyrtare janë mbuluar me mbishkrime “Zhvatës” si dhe tiketa ngjitëse.

Pas aksionit 6 anëtarë, në krye me kryetarin e kësaj partie Dardan Molliqaj,

Share: