Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sot, në një ceremoni të organizuar në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës në të cilën ishin të pranishëm drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti me bashkëpunëtorë, si dhe Maria Suokko, përfaqësuese e përhershme e UNDP-së, Policia e Kosovës ka pranuar një donacion prej pesë (5) qenve për njësinë ‘K9’.

Pranim-dorëzimi i këtij donacioni u nënshkrua nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Samedin Mehmeti dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së në Kosovë znj. Maria Suokko.

Këta qen do të përdoren për të nuhatur substanca narkotike dhe operacione të ngjashme.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *