Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Policia e Kosovës ka shkuar në selinë e televizionit “First Channel”, pas dhunës në reality show “It’s my home”.

Indeksonline ka shkuar në selinë e televizionit në fjalë, ku ka hasur në Valon Malokun i cili as nuk e pohoi e as mohoi këtë gjë.

Ai hezitoi të flasë por tha se detajet do i tregojë Policia e Kosovës.

“Ne nuk japim përgjigje. Të vërtetën dhe detajet i tregon Policia”, u shpreh ai.

Ndërkohë Indeksonline është në pritje të përgjigjes nga Policia.

Share: