Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, ka zbuluar sloganin zyrtar të fushatës së tij.

“Prishtina na Bashkon” është slogani që do ta përcjellë Ismailin deri në ditën e zgjedhjeve komunale me 17 tetor.

Në kampanjën që tashmë ai ka nisur, duke bujtur nëpër lagje të ndryshme të qytetit, në secilën prej tyre ai i ka ftuar qytetarët që të bashkohen rreth Prishtinës për ta bërë një vend të së ardhmes. 

Ky është edhe mesazhi i sloganit të tij, që duke lënë anash diferencat dhe logot partiake, të gjithë të bashkohemi për të mirën e Prishtinës.

Kampanja e Ismailit ka qenë ndër më të përfolurat ditëve të fundit dhe nga të gjithë është parë si metoda më kreative e të bërit fushatë.

Share: