Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Partia Socialdemokrate nuk do të garojë në zgjedhjet lokale të vjeshtës që po vie.

Të paktën kështu ka mësuar GazetaBlic nga burime të sigurta brenda kësaj partie.

Mosgarimi i tyre ka të bëjë kryekëput me faktin se degët aktuale të partisë në fjalë ende janë në proces e sipër të strukturimit.

“Jo, PSD-ja nuk do të garojë në zgjedhjet lokale të kësaj vjeshte. Kjo për shkak se ende duhet punuar në organizim të degëve”, tha ndër të tjera ky burim për GazetaBlic.

Partia SocialDemokrate nuk garoi as në zgjedhjet kombëtare të 14 Shkurtit.

Kujtojmë se pas ndarjes nga VV-ja, PSD-ja qeverisi me dy komuna, Prishtinën e Dardanën, ani pse pas zgjedhjeve të vitit 2019, Shpend Ahmeti dha dorëheqje nga pozita e kryetarit dhe nga të gjitha strukturat e partisë.

Gjithsesi, brenda ditëve mund ta kemi edhe konfirmimin zyrtar nga socialdemokratët kosovarë.

Share: