Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve  ka publikuar agjendën për ditën e zgjedhjeve, ku përfshihet edhe orari i konferencave.

Siç është bërë e ditur nga KQZ, hapja e qendrave të votimit do të bëhet në orën 08:00 të mëngjesit, kur edhe do të mbahet konferenca e parë.

Konferenca e dytë do të mbahet në orën 11:30.

Konferenca e tretë dhe katërt do të mbahen në ora 15:30, respektivisht 19:30.

Ndërkaq nuk dihet orari i konferencës së pestë kur do të shpallen rezultatet preliminare, ku për mbajtjen e saj KQZ do të njoftojë me kohë. /Lajmi.net/

Më poshtë keni agjendën e plotë të KQZ-së në formë tabelare:

Share:

Avatar photo

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *