Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Paneli Zgjdhor për Ankesa dhe Parashtresa ka publikuar një nga vendimet për ankesat e dorëzuar pas mos certifikimit të subjekteve politike nga KQZ’ja.

PZAP ka refuzuar pjesërisht tri apelet e dorëzuar nga Partia Demokratike e Ashkalinjëve të Kosovës, shkruan RTV Albania.

Sipas PZAP, partia është certifikuar teksa katër anëtarët e saj jo.

Vendimi i plotë:

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *