Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, ka kaluar pika e rendit të ditës për emërimin e bordit drejtues të ndërmarrjes “Telekomi”.

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se kryesues i bordit do të jetë Shpëtim Dobra.

Anëtarët tjerë të këtij bordi janë Sajmije Thaçi, Mimoza Vila, Florina Jerliu, Agim Muçaj dhe Remzi Kelmendi.

“Të emëruarit do t’i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë në pajtim me ligjin për ndërmarrjet publike. Një proces i gjatë po përfundon sot me emërimin e këtij bordi”, është shprehur Kurti.

Share: