Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7
  1. A mendon Ramushi me ja ba një pyetje veti?
    Kush e solli Kosovën këtu ku jemi!
  2. A duhet Ramushi, me i ba pyetje veti?
    A ka qen pjesë e Qeverise dhe Kryeminstër për nja 20 vite rresht!
  3. A duhet Ramushi, para se te pyet Kurtin, me ju kërkua falje rinisë tonë, për të bamat e qeverive për 20 vite që është kanë pjesë e tyre!
  4. A duhet Ramushit me i ardh marre që bon këto pyetje banale!

Nëse dikush jau ka vra shpresën për jetë rinisë tonë, jeni ju Aleanca e dreqit! Hashim Thaçi, Isa Mustafa, Ramush Haradinaj!

Prandaj më së paku i takon fajsia Kurtit!

P.S. : nuk po i mbrojë politikat e Kurtit dhe qeverisjen e tij, por po e mbrojë vetëm të vertetën e dhimbshme, të politikanve milioner që tallen me hallet e rinisë!

Ka shkruar në facebook, Gazmend Islami, nga Organizata Balli Kombetar Demokrat – OBKD.

Share: