Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ne anetare, asamblist e simpatizant te Vetevendosjes, jemi angazhu, kemi kontribu, kemi punu, kemi kundershtu e protestu qe askush mos me qene mbi ligjin
Prandaj as deputetet as ministrat as askush nuk duhet te shkele ligjin e te arsyetohet
I kemi kesh partit tjera, mos ti veshim tash, se populli po na vezhgon
Ku mbeti ligji i se drejtes, zhvillimi ekonomik, barazi per te gjithe, ashtu sikur kundershtonim e protestonim partite e tjera?
Duke vepruar ngjajshem me te tjeret nuk mund te jemi Vetevendosje
Vetevendosja ishte komunitet i njerezve qe refuzojnë të nenshtrrohen, dhe nuk duhet ti thonë të zezës e bardhë
Partia nuk ngritet duke e lavderuar, por duke punuar dhe kritikuar arsyeshem.

Share:

editor