Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Reagon Nikoll Perkaj, Kryetari i Ballit Kombetar Demokrat BKD

Siç po duket Kryeministri jonë Albin Kurti po shpenzon shumë kohë për të gjetur arsy që ta mbyll ose të pakten ta veshtirësoj kalimin e kufirit bashkombasëve tonë.

Me veprimet e fundit sujgeneris, ku kerkon deshmi për vaksinen e tret (që nuk ka si të deshmohët), ky Kryeminister anti-kombetar po ua pamundeson Shqiptarvë të Luginës së Presheves, atyre të Maqedonis dhe posaçërisht qytetarvë të Shqiperis hyrjen në teritorin e Kosovës.

Ky veprim është shumë i gabuar, pasi ne jem nji Komb dhe nji gjakë, ne të mirat dhe të këqijat duhet ti kem bashk; e aq mashum kur ne e kemi virusin ktu skem nevoj të ruhemi prej bashkobasve tonë nga Shqipria.

Hiqi kto masa të panevojshmë dhe të pa kuptimta o Kryeminister reflekto..

Share:

Avatar photo

editor