Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7


Katër vitet më parë qytetarët e Kamenicës votuan për ndryshim, ndërsa sot pushteti që e zgjodhën po ushtron dhunë ndaj qytetarëve për një të drejtë elementare që ata po e kërkojnë dhe që ju takon me Ligj dhe Kushtetutë, arsimimin e fëmijëve.
Qëndron Kastrati ka keqpërdorur besimin e qytetarëve.

Prandaj, bazuar në Ligjin Nr. 03/L-040
PËR VETËQEVERISJEN LOKALE, Neni 64, Qëndron Kastrati duhet të shkarkohet nga posti që ushtron.

Share: