Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish antarja e AAK-së Fiknete Bejta, njëherit Asambleistja me aktive e Komunes së Prishtinës, ka reaguar me një status.

“Pak para fillimit edhe zyrtarisht të fushatës elektorale po dihet vetëm fati i dy subjekteve politike. AAK e Deçanit dhe Nisma e Malishevës pas 14 shkurtit mbesin jashtë Kuvendit, pragu prej 5% po del të jetë i lartë për ta kaluar këto dy subjekte regjionale.” ka shkruar Fiknete Bejta.

Share:

Avatar photo

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.