Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Rrjeti social ‘WhatsApp’ dhe ‘Facebook’ është rikthyer në funksion për përdoruesit në mbarë botën.

Pas më shumë se 5 orësh, rrjetet sociale të kompanisë ‘Facebook’ është rikthyer në funksion.

Share: