Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Zgjedhjet në Tërnoc do të mbahen për herë të katërt, dhe kjo do të jetë edhe një mundësi për Shaip Kamberin që të futet në Kuvendin e Serbisë. 

Se Gjykata e ka aprovuar ankesën e Kamberit për rivotim në Tërnoc, e ka konfirmuar vetë Kamberi në një përgjigje për Gazetën Express.

“Po, sot është aprovuar ankesa jonë për rivotim në Tërnoc”, ka thënë Kamber shkurt. 

Kandidatit për deputet, Shaip Kamberit, i nevojiten gjithsej 610 vota për të hyrë në Kuvendin e Serbisë.

Në votimin e fundit Kamberi nuk kishte arritur që të bëhej deputet për pak vota.

Share: