Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka bërë të ditur se në bazë të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjit për Parandalimin dhe Sëmundjeve Ngjitëse të Statutit të komunës së Deçanit ka marrë vendim që të shpallet gjendje emergjente në tërë territorin e kësaj komune, shkruan RTV Albania.

Kjo pas paraqitjes së rasteve të fundit në këtë komunë, të helmimit të qytetarëve.

Dyshohet se shkaktar i helmimit është uji. 

Deri më tani në QKMF-në e kësaj komune ndihmë kanë kërkuar rreth 900 persona. 

Share: