Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Portali RTV Albania është në rritje të vazhdueshme të produkteve mediatike dhe ekipit të vet.


Prandaj, kushdo që është i interesuar mund të aplikojë për punë në pozitën agjent marketingu,apo nëse jeni në fillimet tuaja, në pozitën e praktikantit.

Pozitat:

Agjent Marketingu: 10 vende të lira
Praktikant/e: 10 vende të lira


Aplikimin mund ta bëni duke dërguar cv në 
info@rtvalbania.tv,apo në viber dhe WhatsApp +38344729214

Ju mirëpresim.

Share: