Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Elektorati i LDK-së masivisht kalon në mbështetje të Kadri Rahimajt. Shaip Surdulli në Shipashnicë të Poshtme: “Jemi të gjithë në shtëpinë e madhe të LDK-së së Ibrahim Rugovës dhe nuk e braktisim kurrë. Çështja e shkollave na ka bashkuar si kurrë më parë, pa dallim partie dhe do ta përkrahim Kadri Rahimajn për kauzën e drejtë. Të gjithë jemi bashkë pa dallim”!

Share: