Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Shemsije Gashi,shumica nga ne e njohim me këngët e saja ndër vite të pa numërta,që me zërin e sajë met vërtet brilant arriti që të futet në zemrat e shum e shumë adhuruesve të këngës shqipe,e posaçërisht këngëve të saja me tema të ndryshme të shtjelluar nga autor të ndryshëm,të sukseshëm dhe me shum zgjuarësi në vargjet e tyre.
Ajo në faktë vjen nga Suhareka por që jeton në Austri.
Aktivitetet e saja sa i përket muzikës asnjëherë nuk i ka ndalur,poashtu ajo është e ftuar në shum dasma,ahengje dhe evenimente të ndryshme si në Kosovë,Shqipëri,Maçedoni,poa shtu edhe në Europ dhe gjithandej ku ka Shqiptarë.
Së fundmi ajo ka realizuar një balad me një rëndësi të veçantë për të,pra duke i’a kushtuar babait të saj tashmë të ndjerë.
Për të folur për këtë këngtare të mrekullueshme do na u kishin dashur shum e shum kohë,por ne e rrumbullaksuam me aq përshkrimin për të duke shpresuar që met vërtet asaj gjithmonë ti prijë e mbara.

Share: