Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Pas rihapjes së shkollave në 5 fshatrat dhe rikthimit te normalitetit aty, gjatë ditë‎ve në vijim, do ta mbajmë një takim me banorët e fshatrave Krilevë dhe Strezoc, ku do të diskutojmë bashkarisht në lidhje me nevojën e nxënësve të këtyre fshatrave për rikthim në shkollat e zonës, duke marrë parasysh ankesat e fëmijëve dhe të prindërve …….!

Ka shkruar përfaqësusi Besim Osmani,në facebook.

Besim Osmani, në një bashkëbisedim me gazetarin Shkumbin Demolli,u shpreh se edhe Shkolla e Krileves do të filloj mësimin shum shpejt.

Raporton RTV Albania

Share: