Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Tashmë shumica nga ne e njohim Shota Baraliun,përndryshe një aktore met vërtet e veçantë në stilin e saj dhe performancat e saja artistike.

Ajo me rolet e saja ka arritur të futet në zemrat e çdo Shqiptari,duke u shëndrruar në figurën më të dashur pēr gjithë ne,ajo ka marr pjesë në shum role të ndryshme në skeçe të ndryshme apo filma,kudo që është organizuar diçka ka qenë e pamundur të mos jetë e pranishme e shkelqyera Shota.

Përveç aktrimit ajo ka provuar vehten e saj edhe në sferën e këndimit ku edhe në këtë sferë ka qenë jashtzakonisht e sukseshme,duke marrë pjesë në emisione të ndryshme,duke bërë këngë dhe klipe të suksesshme,si dhe duke qenë e ftuar në shum e shum mbëmje të ndryshme muzikore,gjithandej në trojet tona.

Shotës i urojmë shendet dhe shum suksese në punët e saja dhe të mos ndalet aspak duke na sjellë risi,qoftë me rolet e saja në skeqe dhe filma të ndryshme,poashtu edhe në aspektin e këndimit,transmenton RTV Albania.

Share: