Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Në përsëritjen e raundit të parë kanë qenë vetëm 79 deputetë që kanë votuar dhe me këto vota konsiderohet që nuk ka kourum.

Si kandidatë janë prezantuar Vjosa Osmani dhe Nasuf Bejta.

Në sallë është edhe deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj. Po ashtu edhe dy nga dhjetë deputetët e minoriteteve joserbe nuk janë duke marrë pjesë në seancë.

Në sallë në seancën për zgjedhjen e presidentit të ri të Kosovës janë të pranishëm 82 deputetë.

Share: