Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sondazhi i fundit e nxjerrë sërish fituese Lëvizjen Vetëvendosje me 40.95% të votave.

May be an image of 1 person and text that says 'PÊR CILÊN PARTI DO TẾ VOTONI NỀ ZGJEDHJET PARLAMENTARE? REFUZOJ ENDOSUR 1% 14 AAK 7.8% DIREKT LDK 19.35% 0.95% NISMA 3.15% POK 22.3% RUBIKON SONDAZHI FINAL ZGJEDHJEVE nẽ Socialiste, nẽse do tẽ kishin tẽ drejtë vote nẽ Shqiperi*** **PIPOS: 24 25% tẽ qyte'
Bazuar me sondazhin e javës së kaluar, partia e Albin Kurtit, ka shënuar rënie me rreth 3%.
May be an image of text that says 'Kosova CILỄN PARTI DO TẾ VOTONINE ZGJEDHJET PARLAMENTARE? REFUZOJ AAK PA VENDOSUR ETJERE 4% 7% 3.2% LDK 17.2% vv 43.8% NISMA 2.9% PDK 21.1%'Sipas sondazhit të sontëm PDK fiton 22.3%, LDK 19.35% dhe AAK 7.8%.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *