Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ambasada e SHBA në Tiranë njofton se sot, në ditën e zgjedhjeve, do të jetë në mbarë vendin për të vëzhguar procesin zgjedhor.

Në një njoftim në mediat sociale, ambasada e SHBA  njofton se ne do të monitorojnë dhe qendrat e votimit dhe ato të numërimin.

Më tej thekson se do të jenë duke vëzhguar deri në fund të procesit, kur KQZ të ketë deklaruar përfundimin e procesit zgjedhor.

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është gati të drejtohet në të mbarë Shqipërinë për të zhvilluar nesër misionin e saj të vëzhgimit të zgjedhjeve. Ne do të monitorojmë si qendrat e votimit ashtu edhe ato të numërimit gjatë gjithë procesit. Ne do të jemi atje derisa puna të jetë e kryer“, njofton ambasada.

Share: