Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Para pak minutave ka filluar një stuhi e fuqishme në Prishtinë e përcjellë me shi e breshër të rrëmbyeshëm dhe erë të fortë. 

Pjesa e parë e ditës u karakterizua me vapë të madhe.

Stuhia ishte paralajmëruar para pak orësh edhe nga faqja MeteoBallkan raporton mediumi informativ RTV Albania.

Share: