Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7
Lajme

Isa Mustafa, pasi votoi, fton qytetarët të dalin të votojnë

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka votuar dhe ka ftuar qytetarët të marrin pjesë në votim. “I ftoj gjithë qytetarët për votim,

Lajme

Mustafa: Nuk na ka hije të mbajmë zgjedhje me njësi speciale

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka reaguar pas pritjes me zhurmë e dhunë që iu bë Albin Kurtit në Skenderaj. Mustafa përmes