Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7
Lajme

Qeveria është bërë zëdhënëse e KEDS/KESCO

Me një aktivitet PSD-ja sot vendosi një mbishkrim qeveris. Zyrës për Informim të KEDS dhe KESCO-s ja ndërruam lokacionin; tashmë kjo zyrë është në objektin

Lajme

Krejt dhe Drejt = “Krejt pushteti Sovjetëve”

Aktivitet simbolik i PSD-së. Kjo parrullë, e përdorur para 1 shekulli përshkruan mirë domëthënien e zgjedhjeve në Kosovë. Në emër të lirisë, demokracisë e zhvillimit