Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7
Lajme

AAK: Është tendencioze që të gjitha parregullsitë në zgjedhje të na faturohen neve

Kryesia e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës ka mbajtur mbledhje të enjten pas akuzave të bëra publike mes kandidatëve për deputetë se pati vjedhje të

Lajme

Rikthim i fuqishēm i Ibrahim Makollit

Kandidati për deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës Ibrahim Makolli shihet mjaft aktiv dhe po ashtu vrehet mbeshtetje e madhe e programit shtetndertues të Bexhet