Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ne keto zgjedhje të 14 shkurtit ndolli ndarja e popullit me Rugovizmin,me Çlirimtaret dhe u goditet regjionet e krijuar nga partit.

Mos kalimi i pragut te Nismes, ishte vendimi më i mirë, ne keto të mira qe i sollen votuesit Kosovar.

Lideri që është kryetar i kesa partije,i vuri vetes te drejten te jet ne kryeje te saj i përjetshem, për asnje qast nuk i solli dobi Parlamentit, ishin vetem Matematika personali per profit Financiar,deklaroi për mediumin informativ “RTV Albania”,Tahir Bricori

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *