Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ish-kryenegociatorja e Kosovës në dialog me Serbinë, Edita Tahiri ka thënë se në Ballkan nuk mund të ketë paqe përderisa mohohet gjenocidi dhe ka glorifikime të kriminelëve të luftës, shkruan RTV Albania.

Ajo përmes një postimi në “Facebook”, ka shtruar pyetjen se si mund të ketë paqe në Ballkanin Perëndimor me një qasje të tillë të Serbisë zyrtare.

“Mohimi i gjenocideve dhe glorifikimi i kriminelëve të luftës – a mund të ketë paqe në Ballkanin Perëndimor me një qasje të tillë të Serbisë zyrtare?”, ka shkruar ajo.

Share: