Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Majlinda Zeka kohet e fundit është shfaqur mjaft aktive në rrjetet sociale.

Ajo që e dallon më shumë Majlinden, janë format perfekete sidmos të pasmet e saj.

Edhe këtë herë, në fustanin e bardhë dhe të ngushtë Majlinda befason me të pasmet e saj.

Share: