Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ajo quhet Venera Abazi,ajo tash e një koh punon si Security Officer në Angli,në qytetin e Leicesterit.
Ajo që 23 vite jeton në Angli,me prejardhje nga Gjilani.
Në bashkbisedim me të kur e pyesim rreth punës me që ajo merret,ajo na thotë që tashmë e një koh të gjatë jam mësuar,ndjehem mirë dhe shum krenare që bëjë këtë punë.
Ajo ka një mesazh për gjithë neve ku thotë asniherë mos e nençmoni punën sepse nuk është turp të punosh me ndershmëri,sepse nga puna ti mban familje.
Venerës i urojmë shum suksese në profesionin e saj dhe shendet.

Share: