Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Tom Doshi, deputeti i parlamentit shqiptar eshte zyrtarisht Kryetar i Partise Social Demokrate.

Zyrtarisht Deputeti Tom Doshi behet Kryetar i Partis Socialdemokrate te Shqiperise.
Objektivat e DEPUTETIT DOSHI jane: 2 ose 3 Mandate ne Qarkun Shkoder, 1 ose 2 Mandat ne Qarkun Tirane!

Shprësojmë që mandatin e ardhshëm PSD të jetë percaktuese në qeverine e re 2021-2025 për të berë realitet gjitha premtimet.

Tom Doshi është malesor dhe burre i beses.Te gjithe e njohin per bamiresite e tij qe ka bere në gjithë Shqiperinë keto 25 vitet e fundit.

Share:

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.