Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Vizitat e krerëve Partiak në teritorin e Kosovës PDK po i quan provikim,paramendojeni deri ku kemi ardhë,PDK në të njejtin mendim me serbët.
Në veri të vendit Albin Kurti dhe Presidentja në detyrë fyhen dhe pengohen nga serbët e veriut të shtyrë nga politikanë serbë nga Kosova dhe Serbia dhe të njejtit e quajnë provokim,në vizitën tjetër në Drenicë lideri i VV-së fyhet e pengohet nga shqiptarët e asaj zone,PDK mundohet me e arsyetu dhe e quan provokim,paramendojeni ku kemi arritë, e tërë kohen flasum për integrime evropiane.
Disa politikanë Kosovarë e dëshirojnë destabilizimin e Kosoves e që ndërkombëtarët të na shohin të njejtë dhe të na trajtojnë si lindjen e mesme.
Veprime të neveritshme😠

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.