Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Qënder Sulmuesi një kreator modern i lojes.dhe golashenuesi me i mir i liges rajonale per moshat U16. Siç edhe dihet Gjakova ka pasur çdo herë lojtar në të gjitha pozitat..

Një futbollist i ri që po del në skenë Vatani.

Ky qënder sulmues ka aftësi të jashtzakonshme për të kontribuar në lojë ku ka shënuar gola po thuaj se në çdo ndeshjë.

Pos që është super lojtar Vatan Goronci, është një punëtor i madh dhe një djalosh shembullor.
Edhe trajnerët e klubit, kanë vlerësim tejet pozitiv, dhe se fundmi ka shumë ofert dhe me gjasa pas një testim nga një klub me renome europjane, Vatani do të vazhdoj karieren jasht shteti.

KF GJAKOVA është njëra ndër klubet që ju kushton rëndësi të madhe gjeneratave të reja dhe talentavë.

Share:

Avatar photo

editor