Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ka vdekur Murat Jashari,ai dhe familja e tij patriotike, kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në luftën e fundit të Kosovës. Ai, po ashtu është vëllau i dëshmorit të kombit, Komandantit Ismet Jashari- Kumanova.

Ngushëllime!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.