Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gati se shuumica i njohin vëllezërit Aliu nga Shkupi,këngtarët e jashtzakonshëm me një zë shum të mirë.
Ata janë në skenë prej viteve 90-ta,duke mos dështuar gati se në asnjë moment,hitet e tyre të pavdekshme mbahen mend dhe këndohen dhe sot në ahengje,qofshin ato rinore apo në ahengje familjare.
Beqa dhe Afrimi me grupin e tyre të quajtur “Avi Rinia”,ua dëshmuan njerëzve që vetêm me muzik të mirfilltë dhe kualitet qëndrohet gjatë në skenë.
Ato tashmë një koh të gjatë janë të angazhuar në mbramje të ndryshme rinore dhe familjare në Europ,poashtu kanë kërkesa të shumta për dasma dhe ahengje të ndryshe edhe në trojet tona,dhe gjithkund ku ka Shqiptarë.
Ata kanë krijuar poashtu edhe shum albume me këng met vërtet të bukura dhe videoklipe te lezetshme.
Ata pëveç që janë profesionistë të zot në fushën ku veprojnë,ata janë dhe njerëz shum të mirë dhe të sinqertë.
Ne i urojmë atyre shëndet dhe të vazhdojnë me krijime të këngëve të ndryshne,e që nuk dyshojmë që do jenë,jashtzakonisht të bukura.

Share: