Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier gjykoi çështjen lidhur me keqtrajtimin e kafshëve dhe vendosi deklarimin fajtor të qytetarit për kryerjen e veprës penale “Keqtrajtimi i kafshëve”, parashikuar nga neni 207 i Kodit Penal. Shtetasi ka gjuajtur me armë zjarri një mace, duke i dëmtuar shëndetin në mënyrë të përhershme. Ky vendim është gjykuar të bëhet publik me qëllim sensibilizimin e opinionit publik për të rritur respektimin e te drejtave të kafshëve,transmenton mediumi RTV Albania.

Share:

editor