Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Sondazhi i Drenica Sot ka prodhuar një konfuzitet për qytetarët drenicas dhe jo vetëm, rreth 11 mijë respodent kanë votuar në sondazhin 24 orësh të portalit më të madh rajonal në Kosovë.

Vetëvendosje u vu përballë PDK-së, derisa sipas sondazhit të Drenica Sot e para mori 74%, apo 8 mijë e 100 vota, ndërsa PDK mbeti vetëm me 2.8 mijë sosh, transmeton DrenicaSot.

Duke e ditur se ky rezultat nuk mund të mendohet në realitet, po ngjallë shumë konfuzitet mbi përkrahjen e Vetëvendosjes në Drenicë.

Share:

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.