Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka mbajtur konferencë të përbashkët me ministirn e Financave, Hekuran Murati.


Ministri  Vitia tha që po punohet në sigurimin e sa më shumë vaksinave.

“Pararësisht vaksinimit dihet te respektojmë masat, deri sa nuk vaksinihemië të gjithë asnja nuk eshte i sigurt”

Vitia tha se situata ëdhte shumë e rëndë dhe se varianti i ri eshte shumë i rrezikshëm dhe i prek të rinjtë të cilët jane në fazen e fundit per vaksinim.

Vitia i ka arsytuar masat e reja me këyë gjendje dhe duhe marrë shembuj edhe nga vendet që në fazën e vaksinimit jane më përpara se Kosova.

“Qeveria po punon pa nderpresë që të siguroj sa me shumë vaksina nga kryeministri kurti deri te Presidentja” tha ai.

Share: