Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Vjosa Beqiri,një emër i njohur në gazetari sidomos në edicionet e lajmeve në RTK,ajo met vërtet është njëra ndër gazetaret më të zonja dhe simpatike të ekranit.
Veprimtaria e saj ndërlidhet ngusht me ekranin,ajo në vitin 2011 u kthye nga Amerika për të vazhduar jetën në Kosovë me bashkëshortin dhe fëmijët e saj.
Ajo poashtu ka mbaru studimet për letërsi dhe ishte ndër studentet më të dalluara në fakultetin Filologjik dega Letërsi,ku ishte një ndër studentet më të dalluara me notën mesatare 9.0.
Kur e pyesim se përse la Amerikën për të vazhduar jetën në Kosovë,ajo na thotë se e dua këtë vend dhe dua të kontribojë në mënyrën time,vetëm e vetëm që vendi jonë të ec përpara.
Pra siç e theksuam dhe më herët Vjosa tashmë vazhdon jetën në Kosovë me bashkëshortin dhe fëmijët e saj,dhe është met vërtet bashkëshorte dhe një nanë e mrekullushme.

Share: