Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Shumë krenare që po ndaj me të gjithë ju hapin tim më të madh që kam hedhur deri më tani, e më se e nderuar që kam fituar besimin e NISMA-s dhe Kryetarit Limaj për të qenë pjesë e listës së kandidatëve për deputet!

Lindur e rritur me një familje atdhedashëse, nga sot po filloj një rrugë të cilën babi Nexhat e filloi në 1998, mbrojtjen e kësaj toke.

Dua që zëri i Dragashit tim të dëgjohet ashtu si e meriton. Uroj të fitoj besimin tuaj e uroj të ju bëj krenarë. ♥️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *