Informacionet e Kontaktit

Prishtinë, Kosovë

Jemi aktiv 24/7

Mediumi informativ ” RTV Albania”,ka siguruar informaten e plotë,ku merret vesh se vjosa Osmani ka fituar 6 deputet mbrenda listes së LVV-së.

Emrat e 6 teputetëve të Listes VJOSA, që deri me tani kanë siguruar ulëse në Kuvend jan:

  1. Vjosa Osmani
  2. Donika Gërvalla
  3. Haxhi Avdyli
  4. Faton Peci
  5. Doarsa Kica
  6. Leonora Sfarça

Nga burimet që ka siguruar RTV Albania,ka gjasa që lista e z.Vjosa Osmani të rritet ende pas numrimit të votav nga diaspora dhe atyre me kusht,transmenton RTV Albania.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.